Hei! 

I dag har jeg filmet video og denne uken skal jeg vise dere Contour&Highlight Tutorial. Kjenner det blir litt vanskeligere å lage videoer på engelsk når det er såpass mye å forklare. Men jeg kommer nok å fortsette med det likevel.

Det jeg faktisk er litt bekymret for er at jeg kommer til å si noe helt feil (noe jeg vet jeg gjør) og så kommer noen til å le av meg, og da tenker jeg først og fremst på de som er norsk. For er det noe jeg har lært så er det at det er kun nordmenn som bryr seg om en annen nordmann sier noe feil på engelsk. Er ikke det rart? Vi har ikke engelsk som morsmål engang og tror at vi er bedre. Når jeg bodde i USA måtte jo all kommunikasjon skje på engelsk og jeg snakket MYE feil i begynnelsen, men det var ingen som kommenterte på det eller lo av meg. De synes det var kult at jeg hadde en aksent. Det jeg prøver å si er…vi må bli mye flinkere til å slutte å se etter feil med andre, hvertfall når man selv mest sannsynlig gjør de samme feilene. 

Anyway, i dag skal jeg en liten tur i byen for å kjøpe noen rammer til plakatene som jeg fikk tilsendt av Desenio. De er så kul, jeg gleder meg til å vise dere! 

IMG_9441 IMG_9197 IMG_9437