Nå er vi alle 10 jentene som var i Gran Canaria hjemme igjen hver for oss og spredt ut over hele landet. Det er så rart å tenke på at for 10 dager siden så kjente vi ikke hverandre, men nå har vi blitt utrolig gode venner og ikke minst blitt kjempe glad i hverandre. Det har hvertfall jeg blitt!

Det er så rart at 1o helt ulike jenter kan klikke så godt sammen. På hele uken som vi var sammen hadde ikke vi en eneste diskusjon eller krangel mellom hverandre. Og det sier litt, med tanke på at vi var 10 jenter som var sammen 24/7!

Dette må være noe av det beste jeg har opplevd! Vi hadde det så sinnsykt bra sammen og jeg kan ærlig talt si at jeg tror jeg har fått sixpack av å le så mye. Det var ikke mulig å være trist med disse jentene rundt seg. Ah, de er så herlige hele gjengen og jeg savner de allerede.

Forhåpentligvis er ikke det så lenge til neste treff, vi har allerede begynt å planlegge poolparty i sommer.

Tusen takk for en fantastisk og magisk tur, jenter! Jeg er så glad for at vi fikk muligheten til å bli kjent med hverandre og ikke minst takknemlig for 9 nye venninner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA