Hei! 

Fredag igjen da, jeg synes tiden går nesten litt for fort av og til jeg. Det var jo fredag for sånn et sekund siden og nå er den her igjen. Ikke misforstå meg, jeg er glad i fredager altså! Skulle bare ønske tiden gikk litt saktere noen ganger, plutselig sitter jeg på gamlehjem og strikker skjerf til oldebarna. 

Jeg har ikke hatt mange mat relaterte innlegg i det siste, det har gått mye i sminke for tiden egentlig. Så jeg tror jeg kommer til å bringe tilbake oppskriftene på søndagene. Forresten så har jeg et lite tips til dere som har dårlig tid på morgonen. Jeg selv elsker vanilje kesam og synes det passer perfekt når jeg har dårlig tid. Det er liksom bare å åpne en boks og putte litt bær, granola eller nøtter i, så er den klar. Du kan til og med ta den med og spise den rett fra boksen og hive den rett i søpla etterpå. Jeg hater å drasse med meg matbokser og de blir alltid liggende i veska for alltid (æsj, jeg vet). Jeg tror egentlig jeg har skrevet om dette før. Men hallo, vanilje kesam er faktisk kjempesunt og godt! 

Men over til litt sminke igjen. Det gjør meg kjempe glad at dere likte sminkevideoen jeg postet i går. Det blir helt sikkert flere av de. Jeg mottok en svær pakke fra Douglas i går og fikk maaange nye sminkekoster fra Zoeva. Så da må jo jeg lage en video der jeg tar i bruk de. Noen som har prøvd de? Jeg gleder meg sånn til prøve de, men samtidig vil jeg ikke skitne de til! De er så perfekt nå. Haha…

IMG_8961 IMG_8954