Siden det var så mange som ville ha flere sminke videoer, så har jeg tenkt å prøve å få til et klipp i uken. Jeg har allerede filmet en ny tutorial som kommer ut i morgen. Så nå skal jeg straks til å sette meg ned å redigere videoen. Denne gangen kommer jeg til å vise dere hvordan jeg sminker bryna mine. Jeg har jo tidligere laget et innlegg om det, men det er noen ting som har forandret seg litt og jeg bruker forskjellige produkt. Hvis det er noe spesielt dere vil se til neste uke, så er bare å rope ut!

Jeg føler jeg er så amatør når det kommer til filmredigering og hvis jeg skal fortsette med å lage videoer må jeg nesten lære meg dette. Jeg har faktisk Adobe Premiere Pro, men har ikke peiling på hvordan det fungerer og har utsatt å lære meg hvordan. Så jeg bruker kun iMovie nå, føler det er så mye lettere. Men nå tror jeg at jeg må ta et tak å lære meg å bruke et skikkelig redigeringsprogram. 

IMG_9257 IMG_9249