Det ser ut til at det er litt tekniske problem på bloggen for tiden og jeg er klar over at de fleste ikke klarer å kommentere på bloggen min. Derfor kan dere bare klikke dere inn på Facebook siden min og kommentere giveaway posten eller på instagram (@karolinagriciute) for å delta i konkurransen. 

Hei!

Nå har jeg teamet opp med Personligalmanakk.no og er så heldig at jeg får lov til å gi bort en personlig almanakk til en av mine fine lesere. Høres ikke det fint ut? Et nytt skoleår nærmer seg snart og jeg tror at alle har bruk for en planlegger.

Personligalmanakk.no får du designe din egen planlegger. Du kan velge selv når den starter og slutter, designer fremsiden og innsiden helt selv og også velge størrelse. Har jo kjempe lyst på en selv!

  • Følge med på Facebook HER.
  • Legge igjen en kommentar med e-post adresse.

Vinneren trekkes på lørdag!

PicMonkey Collage copy

Bilder tatt fra @personligalmanakk på Instagram.