Heihei!

Siden forrige giveaway gikk så bra, så setter jeg i gang en ny! Nå kan du vinne hele 1000,- å shoppe for på KappAhl. Klærne fra KappAhl har mye bedre kvalitet enn for eksempel H&M, Cubus osv, har jeg opplevd i såfall. For er det noe jeg hater, så er det at klærne går i stykker før jeg i det hele tatt får brukt de. Så her får KappAhl pluss i boka!

Dette er en instagram konkurranse egentlig, så hvis du ikke har instagram så er det litt synd. Men tenkte bare å tipse dere om den!

For å vinne må du gjøre dette:

– Følge meg på instagram (@karolinagriciute)
– Følge KappAhl på instagram (@kappAhl)
– Tagge 3 venner i kommentarfeltet på konkurranse-bildet på instagrammen min

Konkurransen avsluttes 20 Juni. Lykke til!
IMG_1401 IMG_1407

Her er noen av mine antrekk med KappAhl klær. Alt som jeg er superfornøyd med!

 

 

 

 

Uten navn
Konkurranse i samarbeid med KappAhl.