dag er dagen jeg sitter i koseklær og ser på tv hele dagen. Frokosten fikk jeg fra Burger King i dag, det må være det verste å spise til frokost. Jeg som er så opptatt av å starte dagen godt med en god og næringssrik frokost. Prøver igjen i morgen jeg.

På slike dager er komfortable klær obligatorisk. Jeg elsker chilleklær, jeg går med joggebukse hele tiden hjemme. Når jeg kommer hjem går jeg og skifter rett til koseklær. Jeg eier jo ikke så mange gode og deilige joggebukser, så her gjør kjæresten min godt nytte for seg. Ganske sikker på at alle joggebuksene hans har jeg stjelt. Men noe jeg elsker enda mer er chilleklær som man likevel føler seg nogenlunde fresh i. Store bukser og t-skjorter får meg egentlig bare til å føle at jeg må snart dusje, vet ikke hvorfor. Jeg mottok i går et kjempestilig sett med joggebukse og t-skjorte fra Junkyard som jeg elsker allerede (og føler meg sykt fresh i). Jeg digger klær som er kule og komfortable samtidig. Hva synst du?

Ikke bry dere om håret mitt, jeg kom akkurat ut av dusjen. 

IMG_8400 IMG_8409 IMG_8395

Inneholder sponsede produkt.